Τέστ ΠΑΠ: Ανώδυνη & Απλή Εξέταση στο #1 Γυναικολογικό-Μαιευτικό κέντρο που προτιμούν οι Γυναίκες

Πάνω από  40,000+ Γυναίκες , μας εμπιστεύονται την υγεία τους σε όλα τα στάδια της ζωής τους από την εφηβεία και για μια ζωή.

Τι πρέπει να ξέρω …

  • Σύγχρονες Ιατρικές Εγκαταστάσεις και τεχνολογικός εξοπλισμός εξασφαλίζουν τη μοναδική εμπειρία παροχής ολοκληρωμένης Ιατρικής Φροντίδας.
  • Οι σεξουαλικά ενεργές γυναίκες πρέπει να κάνουν το τεστ ΠΑΠ ετησίως από την έναρξη των σεξουαλικών επαφών τους.
  • Το 80% των γυναικών προσβάλλεται από τους ιούς HPV συνήθως τα δυο ή τρία πρώτα χρόνια από την έναρξη των σεξουαλικών επαφών
  • Γίνεται μεταξύ της 10ης και της 20ης ημέρας από την έναρξη της περιόδου σου.
  • Το εμβόλιο για τον ιό HPV δεν προστατεύει από όλους τους τύπους του ιού.
  • Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας οφείλεται στον ιό HPV ο οποίος μεταδίδεται με τη σεξουαλική επαφή.

Το σημαντικότερο Ραντεβού της Χρονιάς:Τέστ ΠΑΠ Ανώδυνη & Απλή εξέταση

Η τακτική γυναικολογική εξέταση έχει στόχο τον εντοπισμό ενδεχόμενων προβλημάτων στην υγεία σου,σε πρώιμο στάδιο,οπότε και τα μέτρα αντιμετώπισής τους θα είναι λιγότερο επεμβατικά

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΗΜΕΡΑ …

Δρ. ΝΟΥΛΗ ΞΕΝΙΤΙΔΟΥ

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Η εξυπηρέτηση της κάθε Γυναίκας στο ιατρείο μου αποτελεί σχέση ζωής, που χτίζεται από τη πρώτη επίσκεψη στο ιατρείο και σταδιακά σε κάθε προληπτικό έλεγχο ή φάση της ζωής της. Βασίζεται σε πνεύμα ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης. Παρέχουμε εξατομικευμένη και αναλυτική ενημέρωση για τις επιλογές που είναι διαθέσιμες όσον αφορά το πρόβλημα υγείας της και μαζί επιλέγουμε την καταλληλότερη αγωγή για εκείνη βάση των δικών της προσωπικών αναγκών στη καθημερινότητα της.

Δρ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ- ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Στο επίκεντρο της επίσκεψης της γυναίκας στο ιατρείο μου είναι η παροχή εξατομικευμένης διάγνωσης με διαγνωστικό εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας τελευταίας γενιάς και ολοκληρωμένης λύσης στο πρόβλημα γυναικολογικής υγείας που την απασχολεί. Ενημερώνεται με απλούς ιατρικούς όρους για την κατάσταση της υγείας της, τυχόν πρόβληματα ή ενδείξεις, για τις επιλογές που είναι διαθέσιμες  για τα επόμενα βήματα και προτείνεται η καταλληλότερη αγωγή για εκείνη.

Η εμπειρία κάθε Γυναίκας στο GynaikaPlus είναι Μοναδική! 

Η κάθε Γυναίκα που απευθύνεται σε εμάς ολοκληρώνοντας τη συνάντηση μας θα είναι πλήρως ενημερωμένη , με απλούς κατανοήτούς όρους για τα θέματα υγείας που την απασχολούν σε όλα τα στάδια της ζωής τους από την εφηβεία και για μια ζωή.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΗΜΕΡΑ …