ΔΡ. ΝΟΥΛΗ ΞΕΝΙΤΙΔΟΥ - ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗ
ΔΡ. ΝΟΥΛΗ ΞΕΝΙΤΙΔΟΥ - ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΜαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος
Τελείωσα την Ιατρική Αθηνών το 1983 και την ειδικότητα Μαιευτικής – Γυναικολογίας στην Αλεξανδρούπολη και στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά το 1989. Από τότε ιδιωτεύω, κατ’αρχήν στο νοσοκομείο Μητέρα και από το 1996 στο Μαιευτήριο ΙΑΣΩ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ …
ΔΡ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ
ΔΡ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣΜαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος
Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1981. Απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας στην Μαιευτική και Γυναικολογία το 1990 υπηρετώντας σε πανεπιστημιακές κλινικές της Αθήνας και της Αλεξανδρούπολης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ …
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ιατρική στην Υπηρεσία της Σύγχρονης Γυναίκας

Επιστημoνικά, Φιλικά και Ανθρώπινα κάνουμε τη Συνεργασία σας Μαζί μας μια Εμπειρία Μοναδική.
Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας επιστημονικές υπηρεσίες υγείας παρέχοντας εξατομικευμένη φροντίδα και ενημέρωση. Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και δεν σταματάμε να εξελισόμαστε.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Επιτυχημένη Ομάδα Μας

Χαρά Κολοκούρη
Χαρά ΚολοκούρηΜαία
Πτυχιούχος του τμήματος Μαιευτικής του ΤΕΙ Αθηνών το 2000. Πραγματοποίησα 3μηνη πρακτική άσκηση σε νοσοκομείο της Φινλανδίας και 3μηνη άσκηση πάνω στους υπερήχους σε πανεπιστημιακή κλινική της Γερμανίας. Είμαι συνεργάτιδα του κ. Δουλγεράκη στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ από το 2000. Στόχος μου ο φυσιολογικός τοκετός χωρίς παρεμβάσεις. Ομιλώ πολύ καλά την αγγλική γλώσσα.
Στέλλα Γκιουλπαξιώτη
Στέλλα ΓκιουλπαξιώτηΜαία
Αποφοίτησα από το τμήμα Μαιευτικής στα ΤΕΙ Αθηνών τον Ιούλιο του 1998. Από τότε μέχρι σήμερα, είμαι συνεργάτιδα της κ. Ξενιτίδου στο Μαιευτήριο ΙΑΣΩ. Δίπλα της έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία με απότερω σκοπό την έκβαση ενός φυσιολογικού τοκετού. Επιπλέον γνωρίζω πολύ καλά την αγγλική και την ιταλική γλώσσα.
Πόπη Βαλεργάκη
Πόπη ΒαλεργάκηΥπεύθυνη Γραμματειακής Υποστήριξης
Με εμπειρία χρόνων κρατούν από τους πιο σημαντικούς ρόλους στην Επικοινωνία του ιατρείου, φροντίζοντας για την ομαλή λειτουργία και την σωστή διευθέτηση των ραντεβού.
Σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων όπου αποκόμισε γνώσεις και μεθόδους που εφαρμόζει άμεσα στη καθημερινή της εργασία.
Θεάνθη Τακίδου
Θεάνθη ΤακίδουΓραμματειακή Υποστήριξη
Απόφοιτη του Τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθηνών το 2012. Πτυχιούχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Τραπεζική – Λογιστική – Χρηματοοικονομικά του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Με τις ανώτερες σπουδές γνώρισα τις λειτουργίες της διοίκησης των υπηρεσιών υγείας και τις απαιτούμενες τραπεζικές, λογιστικές και χρηματοοικονομικές γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται για μια επαγγελματική εξέλιξη.